Cursuri de perfecționare

of
Durata (în ore de pregătire) - 40 ore din care :
  • instruire teoretică - 20 ore
  • instruire practică – 20 ore                               
Număr cursanţi: max. 28
Cod COR 513103
 
Perioadele de desfășurare se stabilesc în funcție de solicitări și întrunirea numărului necesar formării unei grupe.
 
Detalii curs:
Coordonator program: Prof. Gabriela RÂPEANU
Relaţii suplimentare la datele de contact:
 
Tel. +40 336 130 142
Fax +40 236 468 061
 
Competențe
  1. Comunicarea la locul de muncă
  2. Comunicarea în limba străină
  3. Lucrul în echipă
  4. Utilizarea calculatorului
  5. Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă şi a normelor PSI
  6. Respectarea normelor igienico-sanitare specifice
  7. Planificarea activităţii proprii
  8. Organizarea locului de muncă
  9. Promovarea ofertei de vinuri şi alte băuturi
  10. Efectuarea servirii clienţilor
  11. Asigurarea calităţii serviciilor de restaurant Respectarea normelor de protecție a consumatorului;

Despre DFCTT

Departamentul de Formare Continuă si Transfer Tehnologic al Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi, are ca obiect de activitate pregatirea persoanelor din interiorul şi din afara comunităţii academice prin cursuri de iniţiere, conversie, specializare, perfecţionare, dezvoltare profesionala.

Contact și înregistrare

Căutare