Recunoașterea prestigiului cercetării științifice de la UDJG

International Business Information Management Association - IBIMA (https://ibima.org) este o asociație academică din Statele Unite ale Americii dedicată promovării metodelor moderne de management și transferului rezultatelor cercetării academice în practica mediului de afaceri.
 
IBIMA promovează rezultatele cercetării în domeniul economic prin intermediul manifestărilor științifice, în aprilie 2019 fiind organizată la Granada, Spania, cea de-a 33-a conferință (https://ibima.org/conference/33rd-ibima-conference).
 
În plenul conferinței are loc un moment festiv, în care este premiată activitatea unor cercetători de prestigiu internațional, cu merite deosebite în cadrul asociației IBIMA. 
 
Anul acesta, distincția a fost acordată domnului prof. dr. Silvius STANCIU, directorul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic din cadrul UDJG. 

Despre DFCTT

Departamentul de Formare Continuă si Transfer Tehnologic al Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi, are ca obiect de activitate pregatirea persoanelor din interiorul şi din afara comunităţii academice prin cursuri de iniţiere, conversie, specializare, perfecţionare, dezvoltare profesionala.

Contact și înregistrare

Căutare