Cursuri de formare continuă

Durată: 40 de ore;
Domeniul de licență pe care se fundamentează programul de studii: Ingineria produselor alimentare
Forma de învățământ: cu frecvență.
 
Tematică:
    Analiza senzorială a materiilor prime oleaginoase.
    Analiza senzorială a uleiurilor vegetale comestibile.
    Procedee moderne de analiză și control în industria uleiurilor vegetale comestibile.
 
Competențe profesionale:
    A. Supravegherea, conducerea, analiza și proiectarea tehnologiilor alimentare de la materii până la produs finit;
    B. Managementul producției, controlul calității produselor alimentare.
 
Cadru didactic coordonator:
      Conf. univ dr. ing. Iuliana VINTILĂ

Despre DFCTT

Departamentul de Formare Continuă si Transfer Tehnologic al Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi, are ca obiect de activitate pregatirea persoanelor din interiorul şi din afara comunităţii academice prin cursuri de iniţiere, conversie, specializare, perfecţionare, dezvoltare profesionala.

Contact și înregistrare

Căutare