Cel puțin 8 motive pentru care vă recomandăm să urmați
Programul de Conversie profesională Limba și literatura franceză 
 
    Programul de conversie profesională Limba și literatura franceză al Universității „Dunărea de Jos” din Galați reprezintă un atu incontestabil pentru formarea profesională a oricărui adult. 
 
        Iată câteva dintre motivele care să vă determine să optați pentru acest program:
 
• Programul de conversie profesională la limba franceză vă oferă o calificare suplimentară în domeniul limbii franceze, materializată în credite indispensabile dosarului dvs. personal de promovare, transfer, gradație didactică, etc.
• Vă permite dobândirea de cunoștințe, abilități şi competențe suplimentare formării dvs, pe care le veţi putea pune în aplicare în vederea îmbunătățirii şi diversificării parcursului profesional.
• Dosarul de înscriere este ușor de pregătit.
• Veți lucra cu cadre didactice cu înaltă calificare în predarea disciplinelor din planul de învățământ. 
• Pe parcursul studiilor, aveţi posibilitatea de a participa la formări în domeniul didactic animate de formatori francezi, formări în urma cărora se primesc certificate de participare și credite suplimentare, care știm că vă sunt foarte utile în CV-ul dvs.
• Programul de conversie profesională la limba franceză reprezintă o excelentă oportunitate de a descoperi un domeniu nou, de a dobândi noi abilități şi de a face faţă unor noi provocări în vederea dezvoltării activității profesionale. 
• Programul vă permite să vă exploatați potențialul cognitiv pentru a putea lucra într-un domeniu care vă place cu adevărat. 
• Nu în ultimul rând, programul de conversie profesională la limba franceză vă permite securizarea locului de muncă actual în contextul incertitudinii pieței muncii.

Despre DFCTT

Departamentul de Formare Continuă si Transfer Tehnologic al Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi, are ca obiect de activitate pregatirea persoanelor din interiorul şi din afara comunităţii academice prin cursuri de iniţiere, conversie, specializare, perfecţionare, dezvoltare profesionala.

Contact și înregistrare

Căutare