Tehnologie și control în alimentaţie publică şi turism (3 semestre)

  • Dată începere curs: 01-10-2015;
  • Durată: 420 de ore;
  • Forma de învățământ: cu frecvență.
Tematică:
  1. Produse de origine animală utilizate în alimentaţie publică;
  1. Produse de patiserie-cofetărie;
  2. Tehnologia băuturilor utilizate in alimentaţie publică;
  1. Gastronomie si gastrotehnie;
  2. Tehnica servirii;
  1. Utilaje specifice procesarii culinare;
  2. Managementul calităţii si siguranţei alimentelor;
  1. Geografia resurselor agroturistice;
  2. Management financiar si tehnici financiar contabile;
  3. Marketing hotelier si de alimentaţie publică;
  1. Managementul afacerilor;
  2. Legislaţie specifică in alimentaţia publică;
  • Detalii curs
  • Competențe
  • C2: Conducerea proceselor generale de inginerie, exploatarea instalatiilor si echipamentelor de industrie alimentara;
  • C3: Supravegherea, conducerea, analiza si proiectarea tehnologiilor alimentare de lamaterii prime pana la produs finit;
  • C5: Managementul productiei, controlul calitatii produselor alimentare si realizarea proceselor de marketing.
  • C6: Managementul tehnologiilor de valorificare a subproduselor si deseurilor din industria alimentara si asigurarea protectiei mediului;
  • CT1: Aplicarea strategiilor de perseverenta, rigurozitate, eficienta si responsabilitate in munca, punctualitate si asumarea raspunderii pentru rezultatele activitatii personale, creativitate, bun simt, gandire analitica.
  • CT3: Utilizarea eficienta a diverselor cai si tehnici de invatare – formare pentru achizitionarea informatiei de baze de date bibliografice si electronice atat in limba romana, cat si intr-o limba de ciculatie internationala, precum si evaluarea necesitatii si utilitatii motivatiilor extrinseci si intrinseci ale educatiei continue.