Curs postuniversitar „Evaluarea nivelului de risc și audit în domeniul securității și sănătății în muncă”

Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează cursul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „Evaluarea nivelului de risc și audit în domeniul securității și sănătății în muncă”. Cursul este avizat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. Absolvirea cursului conferă cursanților cunoștințe temeinice în privința metodelor de evaluare a riscurilor și audit în SSM solicitate în mod expres de legislația națională tuturor angajatorilor din România.

La finalizarea cursului este eliberat certificatul la atestare a competențelor profesionale pentru ocupația de  Evaluator nivel de risc în domeniul securității şi sănătății în muncă și auditor SSM. Această calificare este prevăzută în COR (Calificările Ocupaționale din România) și prevăzută de legea 319/2006, pentru absolvenții cu studii superioare. Durata cursului este de 260 ore și se desfășoară pe parcursul a 12 săptămâni.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare persoanele interesate sunt invitate să se adreseze Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic din Galați Strada Domnească nr.47, telefon 0336130142 sau să completeze direct înscrierea la curs online, la adresa: http://www.dfctt.ugal.ro/inscrieri-cursuri-online/