Curs postuniversitar „Evaluarea nivelului de risc și audit în domeniul securității și sănătății în muncă”

Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează cursul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „Evaluarea nivelului de risc şi audit în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă”. Cursul este avizat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. Absolvirea cursului conferă confera cursanților cunoștințe temeinice în privința metodelor de evaluare a riscurilor si audit in SSM solicitate în mod expres de legislația națională tuturor angajatorilor din România.

La finalizarea cursului este eliberat certificatul la atestare a competențelor profesionale pentru ocupația de  Evaluator nivel de risc în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi auditor SSM. Această calificare este prevăzută în COR (Calificările Ocupaţionale din România) şi prevăzută de legea 319/2006, pentru absolvenţii cu studii superioare. Durata cursului este de 260 ore şi se desfasoara pe parcursul a 12 saptamani.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare persoanele interesate sunt invitate să se adreseze Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic din Galați Strada Domnească nr.47, telefon 0336130142 sau să completeze direct înscrierea la curs online, la adresa: http://www.dfctt.ugal.ro/inscrieri-cursuri-online/